Pasiuni pe Corzi-Fara nume(varianta noua,in 5)

Asociatia Ador

miercuri, 2 decembrie 2009

Grupul Pasiuni pe corzi


Grupul Pasiuni pe Corzi a fost infiintat in luna mai 2009 si este format din:Madalin Antonesei ,Bogdan Onofrei si Ioana Pinzariu.Grupul are numeroase aparitii in emisiuni de televiziune,spectacole locale si concursuri nationale.
Diplome: Premiul I "Folk fara varsta"(Bogdan)
Trofeul "Tinere Sperante"
Premiul II"Toamna Baladelor"(Madalin)
Mentiune Creatie"Toamna Baladelor"
Premiul II "Iarna Bobocilor"(grup)
Premiul III"Iarna Bobocilor"(Madalin)
Diploma de excelenta in gala copiilor laureati.
Madalin Antonesei studiaza de la varsta de 10 ani chitara la Liceul de Arta "Stefan Luchian". A participat la concursuri de chitara clasica,folk si activeaza ca tenor in cadrul coralei "Lira".Vrea sa devina student in cadrul UNMB,Sectia chitara clasica.
Participari:concursul national"George Georgescu"Tulcea
concursul "Lira de Aur"Suceava
Onofrei Bogdan studiaza vioara de la 7 ani la acelasi liceu fiind foarte apreciat de public pentru sunetul viorii lui in muzica folk. Tinta lui este absolvirea conservatorului,sctia vioara.
Pinzariu Ioana studiaza pianul de la 7 ani,chitara de la 12 ani si percutie de la 14 ani.A luat lectii de canto cu Oana Puscasu si a participat la multe concursuri nationale de muzica usoara. Are ca obiectiv absolvirea UNMB,sectia dirijat orchestra.
Premii:Mentiune "Emanuel Elenescu"-percutie
Premiul II "Ursuletul de Aur"-canto muzica usoara
Premiul I "Steaua de Cristal "Botosani
Numeroase mentiuni si premii in concursuri nationale si internationale,precum si aparitii la majoritatea posturilor nationale de radio si televiziune.
Momentan sunt autodidacti in ceea ce priveste compozitia si muzica folk,dar de ceva vreme ii indruma doamna profesoara Camelia Cretu(cea mai tare:D)

Un comentariu:

  1. Nu am avut placerea de a va auzi "live" si dupa ce am ascultat inregistrarile postate chiar regret;))..Melodiile sunt super!:D [mai ales "fara nume"]...Sper sa reusesc totusi sa va aud[poate la Folk fara varsta daca participati in decembrie:D]...Mult succes in continuare! la cat sunteti de talentati sigur o sa va mearga foarte bine cum v`a mers si pana acum;)

    RăspundețiȘtergere